Aktiviteter

Hverdagen

Hverdagenes aktiviteter på Parkgaarden bærer præg af vores ønske om at have et familiært opholdssted. Fra børnene er blevet hentet i skole, og til de kommer i seng, kan aktiviteterne eksempelvis være; spille fodbold, lave bål, tumleleg, læse eller lege med Lego. Der er altid eftermiddagste, lektielæsning, aftenbad og godnathistorie. Vi laver legeaftaler med børnenes venner fra skolen. Børnene har derudover forskellige pligter, tilpasset deres alder og formåen, som f.eks. dække bord, tømme opvaskemaskine, fylde træpiller på fyret og lignende.

Weekender og ferie

Vi vægter udeliv højt. Ture til stranden, med fiskeri og bål. Skovture, cykelture. Weekendture med overnatning i shelters eller vores store lavvu (telt). I ferierne er vi ofte i Sverige i vores egen hytter, eller med campingvognen til Norge, Sverige og Finland.

Aktiviteternes art, samt mængden af dem, vil blive planlagt ud fra det enkelte barns behov. Alle aktiviteter har det formål at man er fælles om noget, hvilket styrker relationen mennesker imellem. Troværdigheden i relationen vil dog altid være det vigtigste, og ikke aktivitetens karakter.